Over ons

MultiLux Zonwering is een groothandel in buitenzonwering. Wij zijn gevestigd op het eiland Goeree-Overflakkee in Middelharnis. Met zonwering van MultiLux Zonwering heeft u een optimale bescherming tegen de zon en is uw zonwering een sieraad aan uw woning! Kwaliteit die opvalt is waar MultiLux Zonwering voor staat en garandeert u jarenlang plezier van uw buitenzonwering.

 

Dealer worden?

MultiLux Zonwering biedt u een uitgebreid pakket zonwering waarmee u de gehele Nederlandse markt mee kunt bedienen. Wij proberen u als dealer zoveel mogelijk ondersteuning te geven in uw verkoopactiviteiten. MultiLux Zonwering heeft diverse tools en consumentenacties voorhanden om uw klant te overtuigen van het complete pakket zonwering!

 

Bent u een woninginrichter of heeft u een aannemersbedrijf en bent u geïnteresseerd in onze collectie? Stuur ons dan een mail naar info@multilux-zonwering.nl en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u om de mogelijkheden te bespreken.


Nieuwsberichten

MultiLux Zonwering officieel dealer Deponti

Wij zijn zeer verheugd om te melden dat wij officieel dealer zijn van Deponti. Via dit dealerschap zijn wij in staat om onze klanten glazen schuifwanden aan te bieden. Deze glazen schuifwanden kunnen o.a. geplaatst worden in veranda zonwering. Klik hier om de mogelijkheden te bekijken.

InCoDa beurs 2019

MultiLux Zonwering is 16 en 17 september aanwezig op de Interieur Collectie Dagen te Gorinchem. Interieur Collectie Dagen is het vakmoment in Nederland voor onder andere de project- en woninginrichter waar nieuwe collecties op het gebied van vloeren, stoffering, wandbekleding en raamdecoratie centraal staan. Kijk hier voor meer informatie.